Asociatia Pro Craiova

Impreuna salvam un suflet frumos

Stim ca au trecut sarbatorile, iar multi dintre voi v-ati intors la ritmul normal al vietii. Insa, exista aproape de voi, un tanar care priveste speriat spre anul acesta. Cumva, el ar vrea sa opreasca timpul, sa nu mai treaca nici macar o ora, iar boala de care sufere sa stagneze.

Ne uitam catre voi, oameni buni, si strigam dupa ajutor pentru Raul. Raul are 29 de ani, s-a nascut cu sindromul Klippel Trenaunay, si-a dus pe picioare boala, cu demnitate si optimism, insa anul 2015 a fost unul extrem de greu. Boala a degenerat intr-o malformatie arterio venoasa asupra maduvei spinarii cu aspect degenerativ. Iar in Romania nu exista posibilitatea de a fi tratata.Medicii spun ca singura sansa a lui Raul se afla in Franta, unde poate beneficia de o EMBOLIZARE, se face prin introducerea unei substante in interiorul vaselor din maduva si care ar trebui sa ii stopeze malformatiile aparute. Este practic singura sansa a lui Raul. Din nefericire, parintii lui Raul sunt pensionari si, cu greu, duc viata de zi cu zi. Raul are nevoie urgent de aproximativ 15.000 de euro (suma poate varia in functie de agravarea bolii si timpul de recuperare).

Raul e un tanar vesel, optimist, care viseaza sa traiasca. Are planuri de viitor… Alaturi de el este Ana-Maria, iubita lui, care lupta cu indarjire sa-l salveze, sa-l poata iubi o viata. Priviti-l, ascultati strigatul indurerat al unei vieti care sta atarnata de niste bani, ganditi-va ca fiecare 10 lei donati inseamna un pas care a salva o viata, catre a schimba destinul unui tanar, al unui om frumos.

Apelam la voi, cu speranta ca-l putem salva pe Raul.

Donatiile in LEI se pot face in contul RO17 BTRL RONC RT02 9182 8701 - Banca Transilvania, beneficiar Asociatia Pro Craiova, C.I.F. 31034356
Donatiile in Euro se pot face in contul RO64 BTRL EURC RT02 9182 8701 - Banca Transilvania, strada Iancu Jianu Nr. 16, Craiova, SWIFT BTRLRO22, beneficiar Asociatia Pro Craiova, C.I.F. 31034356
online prin MobilePay ( > click aici )

sau folosind PayPal

Facebook: www.facebook.com/groups/513760905467908/

Date contact Raul: +40 767 828 022

Date contact Asociatia Pro Craiova: +40 760 135 363

Aparitii Media

Să îl salvăm pe Raul | publicatia: Micapi
Salvați-l pe Raul, un tânăr care se luptă cu sindromul Klipper Trenaunay | publicatia: Oltenia 24
Împreună salvăm un suflet frumos! | publicatia: Jurnalul Olteniei

Contact Rapid

Vrei sa descoperi sectorul ONG ? Vrei sa fii voluntar sau chiar membru ?

Contacteaza-ne

 

ASOCIATIA PRO CRAIOVA

 

Adresa: str.Romania Muncitoare, Craiova, jud.Dolj
Email: craiovapro@yahoo.com
Tel.: 0760135363