Asociatia Pro Craiova

Impreuna salvam un alt suflet frumos

Schimbarea incepe cu noi, ajutandu-l pe el te ajuti si pe tine, spitalele nu au sange suficient pentru acest tanar, doneaza !Ungureanu Claudiu Gabriel este internat la Institutul Clinic Fundeni din sector 2 Sos Fundeni nr 258,la sectia hematologie cu diacnosticul leucemie acuta limfoblastica tratat de medicul Ionescu Bogdan,se poate dona sange pt el fie la sp Fundeni fie la Centrul de Transfuzie Sanguina din Bucuresti str Constantin Caracas nr 2 Sector 1 unde are program de primire donatori intre orele 7-30,13-30 si pe canicula 7-30,11-00 in numele copilului, sau la Spitalul nr. 1 din Craiova.

Studiaza la Liceul cu Program Sportiv Petrache Triscu din Craiova. Are ca si grupa sanguina AB rh pozitiv in cazul in care gasim donatori in special cu aceasta grupa,dar nu neaparat.Este un copill singur la parinti,foarte cuminte,respectos si cu un cerc de prieteni restrans , este tanar ce are numai 17 ani si jumatate cu o viata in fata si multe oportunitati.

Aparitii Media

Și tu poți ajuta! | publicatia: Jurnalul Olteniei
Donează sânge! Apel umanitar pentru un tânăr sportiv de 17 ani | publicatia: Craiova Forum

Impreuna salvam un alt suflet frumos

Sfarloaga Andreea Giorgiana in varsta de 32 ani a avut nevoie de o interventie chirurgicala in zona capului .Cu ajutorul sponsorizarilor asociatia a reusit sa ajute aceasta minunata tanara.

Contact Rapid

Vrei sa descoperi sectorul ONG ? Vrei sa fii voluntar sau chiar membru ?

Contacteaza-ne

 

ASOCIATIA PRO CRAIOVA

 

Adresa: str.Romania Muncitoare, Craiova, jud.Dolj
Email: craiovapro@yahoo.com
Tel.: 0760135363