Asociatia Pro Craiova

Impreuna Salvam un alt Suflet Frumos - Zuleam Luiza Andreea

Info: campanie incheiata. Multumim pentru ajutorul vostru.
Aceasta fetita curajoasa este Zuleam Luiza Andreea in varsta de 9 anisori. La varsta de 3 anisori a trecut printr-o tragica suferinta impreuna cu mama sa ,avand arsuri grave ce necesita tratamente chirurgicale de specialitate a sechelelor postcombustionale fata si ambele membre superioare.


Tratamentele sunt efectuate pe suprafete mici pana la varsta de 15 anisori astfel chinul acestei fetite fiind de durata, interventiile din Romania vor fi numeroase si costisitoare.


Luiza are nevoie de sprijinul vostru ,oameni ai binelui ,este un copil care a indurat prea multa suferinta pentru anisori ei. Alaturi de Luiza este doar mama sa si surioara de 13 ani, o familie unita dar cu posibilitati foarte reduse,traind intr-o casa avansata de degradare ,apa infiltrandu-se prin acoperis la fiecare ploaie ,plina de mucegai ,un mediu plin de microbi pentru acest ingeras dar totodata un mediu plin de respect si iubire.


Azi Luiza este la o noua interventie ,dupa are nevoie de manusi speciale compresive pentru arsuri la mână sa se vindece si un acoperis deasupra capului , igienic , in conditii umane de trai .

Nu ramane indiferent! Implica-te , ajuta sau doneaza.


Donatiile in LEI se pot face in contul RO41 ING 0000 9999 0629 9450 - Banca ING, beneficiar Zuleam Adriana, sau

in contul RO17 BTRL RONC RT02 9182 8702 - Banca Transilvania, beneficiar Asociatia Pro Craiova, C.I.F. 31034356
Donatiile in Euro se pot face in contul RO64 BTRL EURC RT02 9182 8701 - Banca Transilvania, strada Iancu Jianu Nr. 16, Craiova, SWIFT BTRLRO22, beneficiar Asociatia Pro Craiova, C.I.F. 31034356
online prin MobilePay ( > click aici )

Contact Rapid

Vrei sa descoperi sectorul ONG ? Vrei sa fii voluntar sau chiar membru ?

Contacteaza-ne

 

ASOCIATIA PRO CRAIOVA

 

Adresa: str.Romania Muncitoare, Craiova, jud.Dolj
Email: craiovapro@yahoo.com
Tel.: 0760135363