Asociatia Pro Craiova

Impreuna pentru alt suflet frumos [in desfasurare]

Impreuna pentru un alt suflet frumos. Voinea Elena Daniela in varsta de 6 ani , a fost descoperita cu leucemie acuta limfoblastica si imunosupresie secundara.

Acest copil face parte dintr-o familie unita, iubitoare dar cu probleme ,avand si un frate ce sufera de epilepsie. Este foarte dificil pentru parinti sa munceasca locuind intr-un sat din comuna Cruset ,un sat nedezvoltat unde locurile de munca sunt doar o dorinta a comunități, iar munca "cu ziua" reprezinta doar traiul umil de zi cu zi , iar naveta ar implica lipsa supravegherii acestor copii. Aceasta familie are un venit sub limita traiului decent. Cerintele pentru recuperare sunt multe : drumuri la analize in orasele mari din zona, drumuri pentru medicamente, drumuri pentru a respecta tratamentul ce implica citostatice , alimentele necesare pentru a putea combate aceasta boala ,plus alte cheltuieli neprevazute.
Nu ramane indiferent, orice gest mic conteaza ,aceasta familie are nevoie de un sprijin constant pentru a iesi din impas . Poti ajuta in multe feluri, poti ajuta implicandu-te la colectat de fonduri , poti ajuta distribuind cazul si adaugand membrii in acest grup , poti ajuta donand direct sau indirect prin formularul 230 pentru persoane fizice sau declaratia 200,contracte de sponsorizare pentru persoane juridice, trebuie doar sa vrei sa faci o fapta buna.


Donatiile in LEI se pot face in contul RO17 BTRL RONC RT02 9182 8702 - Banca Transilvania, beneficiar Asociatia Pro Craiova, C.I.F. 31034356
Donatiile in Euro se pot face in contul RO64 BTRL EURC RT02 9182 8701 - Banca Transilvania, strada Iancu Jianu Nr. 16, Craiova, SWIFT BTRLRO22, beneficiar Asociatia Pro Craiova, C.I.F. 31034356
online prin MobilePay ( > click aici )

Contact Rapid

Vrei sa descoperi sectorul ONG ? Vrei sa fii voluntar sau chiar membru ?

Contacteaza-ne

 

ASOCIATIA PRO CRAIOVA

 

Adresa: str.Romania Muncitoare, Craiova, jud.Dolj
Email: craiovapro@yahoo.com
Tel.: 0760135363