Asociatia Pro Craiova

Despre Noi

Asociaţia profesionala „ASOCIAŢIA PRO CRAIOVA” este persoană juridică română de drept privat, fără scop patrimonial, nonguvernamentală, apolitică, este o organizaţie de tineri şi pentru tineri, ce nu face discriminari pe baza de sex, orientare sexuala, rasa, religie sau convingeri politice.

Scopul asociatiei il reprezinta pacea si atingerea potentialului uman al tinerilor, studentilor si persoanelor cu oportunitati reduse din Europa, precum derularea unor proiecte de cercetare ştiinţifică şi dezvoltare comunitară, la nivel naţional şi internaţional.

De asemenea, scopul prezentei Asociaţii este de a iniţia, coordona şi urmări realizarea unor programe de servicii în domeniile culturii, educaţiei, sportului, protecţiei mediului, vieţii sociale, precum, de a sprijini tineri cu abilităţi speciale şi de a acorda ajutoare umanitare, conform legii şi de a realiza si edita carti, publicatii periodice, pliante, afise, brosuri, programe informatice si alte materiale informative.

Misiune:

Sa dam posibilitatea fiecarui om sa aiba acces la educatie pentru dezvoltarea personala si profesionala,reusind astfel sa exceleze in viata.

Viziune:

Sa incurajam educatia non-formala a tinerilor care provin din familii cu venituri modeste, neglijati,exploatati sau abuzati.
Ne propunem,de asemenea acordarea de burse copiilor dezavantajati burse pentru performantele scolare ridicate reusind astfel sa dam copiilor inceredere in sine,sa-i dezinhibam si sa le stimulam creativitatea si capacitatea de comunicare.

Contact Rapid

Vrei sa descoperi sectorul ONG ? Vrei sa fii voluntar sau chiar membru ?

Contacteaza-ne

 

ASOCIATIA PRO CRAIOVA

 

Adresa: str.Romania Muncitoare, Craiova, jud.Dolj
Email: craiovapro@yahoo.com
Tel.: 0760135363