Asociatia Pro Craiova

Zambet de copil

Zambetul copilului tau unde este?

"Invatati sa lasati pe chipul vostru sa infloreasca un zambet.Este darul pe care il oferiti aproapelui,este darul pe care il oferiti intregului univers"

>O.Paler

 

Zambet de Copil

Zambet de copil –educatie nonformala pentru viata ,proiectul are ca scop sprijinirea copiilor si tinerilor in vederea cresterii increderii si stimei de sine pentru dezvoltarea personalitatii,stimularea motivatiei de autocunoastere si dezvoltare personala,de formare a unei imagini de sine cat mai aproape de realitate,de constientizare a propriilor posibilitati de ordin intelectual sau aptitudinal. In colaborare cu Inspectoratul Scolar Dolj ,Isu Dolj, Palatul copiilor ,Directia Judeteana pentru Sport si Tineret ,proiectul a fost implementat in scoliile si gradinitele judetului Dolj,bucurand si implicand un numar impresionant de copii prescolari si scolari. Increderea in sine nu este altceva decat suma unor mici succese repetate.
Metodele didactice si tehnicile de lucru fiind jocurile ,actiuni social-culturale, expozitii,activitati de tip proiect pe diferite teme de autocunoastere, lucru in echipa,invatarea prin cooperare,intalniri cu specialisti,activitati de grup. Multumim cadrelor didactice implicate in proiect.

Contact Rapid

Vrei sa descoperi sectorul ONG ? Vrei sa fii voluntar sau chiar membru ?

Contacteaza-ne

 

ASOCIATIA PRO CRAIOVA

 

Adresa: str.Romania Muncitoare, Craiova, jud.Dolj
Email: craiovapro@yahoo.com
Tel.: 0760135363