Asociatia Pro Craiova

F8 Effect

F8effect , proiectul a avut ca scop sprijinirea tinerilor pasionati de fotografie de portret,fotografilor incepatori ajutandu-i a-si pune in practica cunostiintele si talentul.

Cele mai multe informatii despre lumea din jur , omul o obtine cu ajutorul senzatiilor vizuale. (80%) Senzatiile au functia de orientare si proiectie in viata unui om.

Pe baza senzatiilor apar si functioneaza toate celelalte procese psihice cognitive. Cu ajutorul senzatiilor vizuale omul cunoaste:tonul culorii,puritatea culorii, luminozitatea etc.

Învatatura influenteaza asupra dezvoltarii cognitive si totodata dobîndirea experientei de viata, posibilitatea de a percepe, transmite, evalua si a folosi diferite extreme, caracteristici, legitati a realitatii la diferite grade ori niveluri de organizare.

Metoda folosita a fost cea experimentala si anume pozarea subiectilor in diferite stari emotionale (fericire, furie, frica, tristete, dezgust si surprindere) in cadrul fotografiei de portret si pozarea subiectilor in cadrul fotografiei de produs dezvoltand talentul si cunostiintele .Imaginea ne influenteaza comportamentele,de aceea este important sa ne percepem cat mai corect,sa dezvoltam convingeri cat mai realiste despre noi insine.

Unii autori definesc învatarea ca fiind un proces de adaptare a organismului în mediu. Aceasta e raspîndita în întreaga lume vie, dar sfera, continutul, complexitatea si semnificatia depind de treapta de evolutie supuse învataturii prin practica.

Contact Rapid

Vrei sa descoperi sectorul ONG ? Vrei sa fii voluntar sau chiar membru ?

Contacteaza-ne

 

ASOCIATIA PRO CRAIOVA

 

Adresa: str.Romania Muncitoare, Craiova, jud.Dolj
Email: craiovapro@yahoo.com
Tel.: 0760135363